Zaklao ženu i sebe pred ćerkom

0

Fonet
Strašna smrt: Došao sam da ti ubijem mamu, tebe i sebe
 

Todorovići su bili u braku oko 20 godina i osim 11-godišnje ćerke koja je bila u stanu imaju i stariju devojčicu koja pohađa srednju školu u Kragujevcu. Živeli su u selu Dublje. Međutim, Gordana je zatražila razvod i poslednja tri meseca živela odvojeno u Svilajncu. Za muža nije htela ni da čuje, a kamoli da ga vidi. Mlađa ćerka, koja pohađa šesti razred osnovne škole, bila je naizmenično, po dve nedelje, kod oca i majke.

Seoske priče

– Imali su problema u braku, ali su krili. Po selu sada pričaju svašta o Gordani, ali sumnjam da je to bio razlog tragedije. Više sam sklona da verujem da se on od njenog odlaska izgubio i da nije video svrhu života – priča komšinica Todorovića u selu Dublje.

Srbislav Todorović došao je u stan oko 14 sati dok mu je žena bila na poslu. Kola je parkirao podalje da ih Gordana ne bi primetila. Izvor iz istrage kaže da je sam otključao vrata i pretpostavlja da je ključ ukrao od mlađe ćerke dok je bila kod njega. Čim je ušao, detetu je rekao šta je naumio i prestravljena devojčica pobegla je u kupatilo. Komšije kažu da se sve desilo brzo.

– Dete je zvalo pomoć, ali niko od nas nije mogao da joj pomogne jer su vrata bila zaključana. Ipak, nismo ni slutili šta se desilo dok nije stigla policija i obila vrata. Devojčica je uplakana istrčala iz stana i vikala: "Ubiće mi mamu!" Uveli smo je kod nas u stan. Sve vreme je nešto pričala, ali je malo ko od nas uspeo da je razume. Rekla je da joj je otac izvadio bateriju iz telefona kad je htela da zove mamu. Nesrećno dete nas je pitalo: "Da li mi je mama živa?" Niko nije imao srca da joj kaže istinu – priča komšinica i objašnjava da su nakon nekoliko sati po devojčicu došli ljudi iz Centra za socijalni rad.

Policija je u stanu zatekla lokve krvi i telo zaklane Gordane. Srbislav je istim kuhinjskim nožem sebi naneo povrede i izdisao je na podu. Umro je na putu za ćuprijsku bolnicu.

Komšije navode da su Srbislavljevi roditelji radili u Francuskoj i da ga je odgajila baba. Bavio se poljoprivredom i bio dobar domaćin.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here