pixabay.com
Ilustracija

Jedna od zdravijih jutarnjih navika je ispijanje tople vode s medom na prazan stomak jer poboljšava metabolizam, smanjuje apetit, uništava žgaravicu, a pomaže i kod problema s lošom probavom, odnosno zatvorom.

Pored toga, redovnim korištenjem ovog napitka na prazan želudac možete poboljšati celokupno zdravlje.

Umjesto kafe, zagrejte 2 dl vode, ali ne do ključanja. Vodi dodajte kašičicu domaćeg meda i dobro promešajte. Kada se med u potpunosti otopi, popijte ovaj napitak.

Rak prostate je podmukla bolest, ali rana dijagnostika garantuje izlečenje

Voda mora biti mlaka, ali nikako vrela jer visoka temperatura uništava sve hranljive i zdrave sastojke u medu.

Ipak, u slučaju da imate alergije, čir na želucu, gastritis, reumatizam, izbegavajte ovaj napitak, ili se posavetujte s lekarima.

1 COMMENT

  1. Poznato je da med ima lekovita svojstva i da ga treba koristiti posebno sada dok vlada sezonski grip i pandemija korona virusa. Citajuci ovaj tekst da je med zdrav i da ga treba koristiti svako jutro sa mlakom vodom, da poboljsava metabolizam i mnoge druge probleme koje imamo da poboljsamo . Treba sada dosta voditi racuna o zdravlju, piti vitamine i suplemente koje su proverene i kvalitetne kao sto su medicinske gljive i to agaricus za alergiju i nemacki cordiceps koje imaju velika lekovita svojasva za jacanje naseg imuniteta a posebno za one koji se nisu vakcinisali

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here