Zašto se Zorana Mihajlović izvinila građanima?

0

Fonet/N. Đ.
Zorana Mihajlović: Stvorena je slika da se funkcioneri SNS-a mnogo više bave sobom, nego svakodnevnim problemima
 

– Želim da se izvinim građanima koji su možda pomislili da je bavljenje nama samima važnije od onoga zbog čega mi jesmo ovde, a ovde smo zbog boljeg života građana. Juče je na to stavljena tačka – rekla je potpredsednica SNS i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukuture Zorana Mihajlović i dodala da se na sednici Glavnog odbora SNS "razgovaralo o svemu, analiziralo i preispitivalo".

– Kada ste član SNS morate da se preispitujete i ja sam se preispitivala…Samo što imamo hrabrosti i smelosti da to kažemo i javno o tome pričamo – rekla je ona.

Mihajlović je ocenila da premijer Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić ima poverenje u nju, kao što i ona ima u njega.

Premijer Srbije i predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić pozvao je juče članove GO da donesu odluku o isključenju iz stranke svakog funkcionera koji se isključivo bude borio za sopstvene pozicije unutar same partije.

– Neću da ličimo na one stranke koje su rasturile zemlju i koje su bile poznate po bahatosti, međutim kod nas i dalje ima velike bahatosti i ljudi koji više vole skupe automobile i satove, nego da postižu rezultate – kazao je Vučić.

On je članovima GO poručio da treba da podrže predsednika Srbije Tomislava Nikolića.

– Tomislav Nikolić je osnovao SNS, mi smo ga birali i nastavićemo da ga podržavamo. Treba nam mir i red u državi, jer se oseća da nam nedostaje sloge na državnom, partijskom i svakom drugom nivou – kazao je Vučić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here