Iznenadni razvod između pevačice Nataše Bekvalac i vaterpoliste Danila Ikodinovića dogodio se 2011.godine. U njenoj prvoj bračnoj zajednici Nataša je prebrodila mnogobrojne teške trenutke da Dačom, međutim, kako je vreme prolazilo, menjale su se životne okolnosti, koje su na kraju dovele do njihovog razlaza.

– Naša ljubav je definitivno bila velika i nismo se razveli zato što su se ugasile emocije, već zato što više nismo mogli da živimo zajedno. Nažalost, Danilo i ja smo se upisali u red onih velikih ljubavi koje su se završile tužno. Postali smo još jedan od živih dokaza da prave ljubavi ne traju večno. Naš odnos se danas zasniva samo na onome što je najvrednije u ljudskom životu, a to je dete – izjavila je Nataša Bekvalac jednom prilikom, u jeku priča da ju je Danilo Ikodinović prevario sa atraktivnom stomatološkom sestrom iz Novog Sada, Milicom Dražin.

Nataša je, kako se tada pisalo, za vezu svog supruga i pomenute stomatološke sestre saznala preko svoje sestre od tetke, pevačice Jelene Mrkić.

Milca Dražin je, kako se tada nagađalo, bila i redovni posetilac salona Natašine sestre Dragane, kao i Dačinog restorana.

Milica Dražin je danas udata, a Danilo Ikodinović je nakon toga započeo ljubavnu romansu sa odbojkašicom Majom Ognjenović.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime