Instagram.com/meganfox

Američka glumica Megan Foks (34) se nedavno pojavila na “American Music Awards” sa novim dečkom Mašin Gan Kelijem (30) i to je prvi put da su se pojavili zajedno na jednom javnom događaju, a tom prilikom lepa glumica je zaintrigirala prisutne svojom novom tetovažom.

Naime, Megan je na dodeli muzičkih nagrada u nedelju uveče pokazala novu tetovažu, posvećenu upravo njenom novom partneru u koga je mnogo zaljubljena.

Glumica je debitovala na crvenom tepihu sa 30-godišnjim muzičarem na ceremoniji koja se održala u “Mikrosoft teatru” u Los Anđelesu i tom prilikom je istakla novu tetovažu na ključnoj kosti.

Veruje se da na tetovaži piše “El pistolero” što je nadimak njnog dečka na španskom jeziku.

– Napokon vidimo njenu tetovažu izbliza i piše “El pistolero” što je španski izraz za strelca pištoljem, odnosno Kelijev nadimak – napisao je jedan obožavatelj na Tviteru.

Par je pre toga u Kelijevom novom albumu “Tickets to My Downfall” nagovestio da su istetovirali stvari koje su posvećene jedno drugom.

U jednoj od njegovih pesama čuje se Megan koja izgovara ove reči:

– Pre samo 4 meseca sam te upoznala. Upravo si istetovirao moje inicijale na tebi, a ja sam tvoj nadimak na sebi – glasio je tekst pesme.

Mašin, čije je pravo ime Kolson Bejker, je u potpunosti prekriven tetovažama, pa još uvek nije primećena tetovaža koju je posvetio zvezdi “Transformersa”.

Megan pored ove tetovaže ima još crteža na telu. Jedna tetovaža je posvećea njenom bivšem mužu Brajanu Ostinu Grinu s kojim ima troje dece i od kog se još uvek nije zakonski razvela, druga na kojoj piše jedan popularni Šekspirov citat i treća na kojoj je simbol jin-janga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime