Promo

Otkad je proglašena pandemija koronavirusa, Zdravko Čolić (69) nije se oglašavao u javnosti, niti se bilo gde pojavljivao.

Prvi put nakon dužeg vremena Čola je govorio za jedan medij – za “Avaz” i ekskluzivno otkrio kako provodi vreme i čime se bavi dok traje pandemija.

Dolazak u Sarajevo

– Tu sam uglavnom kod kuće. Vrtim se… – kaže Čola u telefonskom razgovoru iz svog doma u Beogradu.

Leto je, donekle, iskoristio za odmor jer je, što se tiče koncerata i muzičke scene, kako dodaje, sve neizvesno.

Bio sam u Turskoj i, naravno, u Bosni i Hercegovini nekoliko dana. Bio sam na Jahorini i u Sarajevu – govori omiljeni Sarajlija.

Velikih druženja sa starom rajom, kakva Čola voli, ovog puta nije bilo.

Kratko smo bili, dan-dva. U Sarajevu sam bio s mojim bratancem Harisom. Kako je već počelo leto pod posebnim okolnostima, pod maskama smo svi i nije bilo velikog druženja. Moramo biti oprezni – ističe Čola.

U studiju

Dosta zakazanih koncerata Čola je prolongirao za narednu godinu. Ipak, otkrio je da ne sedi skrštenih ruku. Dosta vremena provodi u svom studiju, koji ima u kući.

– Radim nove pesme dok traje pandemija, i dok nema nastupa.

Počinjem od nekih mojih novih ideja, pa onda uključujem saradnike. Videćemo kako će sve to izgledati – kaže dobro raspoloženi Čola.

Moje ideje i lepe pesme

– Uvek počinjemo s mojim idejama. Tako je bilo s poslednjih pet-šest albuma na kojima sam se, negde manje, negde više, uključio kao autor. Onda potom očekujem neke lepe pesme od saradnika, novih i starih – govori veliki pevač.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here