EPA/Sergey Dolzhenko
Vladimir Zelenski

Rusija će sigurno osetiti odgovor na granatiranje ukrajinskih gradova, izjavio je danas ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski, napominjući da su u još jednom masovnom ruskom napadu poginule četiri osobe, a povređeno je 45.

– Jutros je, nažalost, ponovo počeo masovni raketni napad. Harkov i region, Zaporožje, Krivi Rog, oblast Hmeljnicki. Povređeno je 45 ljudi, a do sada se zna da su četiri osobe poginule. Moje saučešće porodicama žrtava. Teroristička država će sigurno osetiti naš odgovor – poručio je Zelenski u večerašnjem video obraćanju, prenosi Ukrinform.

Prema njegovim rečima, u Donjeckoj, Hersonskoj i Hmeljničkoj oblasti i dalje traju hitne spasilačke operacije nakon udara ruske vojske.

Kako je podseća Ukrinform, tokom noći i jutros, ruske snage su izvršile masovni napad na Ukrajinu, koristeći krstareće, avijacione, balističke, protivvazdušne vođene rakete i jurišne bespilotne letelice.

1 COMMENT

  1. A tek sta ces ti osetiti posle toga,bolje ti je da sednes za sto i odpocnes pregovor o zrajnom miru,da narod ne gine?

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here