EPA/Oleg Petrasyuk
Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski

Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski rekao je da su ruski napadi na lučku infrastrukturu pokazali da Moskva namerava da stvori “globalnu katastrofu” sa krizom na tržištu hrane.

– Za rusku državu ovo nije samo borba protiv naše slobode i naše zemlje – rekao je Zelenski u sinoćnjem video-obraćanju, prenosi Rojters.

Dodao je da Moskva vodi borbu za “globalnu katastrofu”.

– U svom ludilu, potreban im je kolaps svetskog tržišta hrane, kriza cena i poremećaji u snabdevanju – poručio je predsednik Ukrajine.

8 COMMENTS

  1. Kako je jednostavno gledati jednostrano . Kako mu se bliži kraj Zelenski sve više lupeta . Njega i Medvedeva bih zatvorio u sobu bez prozora , da se siti izlupetaju .

  2. Tacno. samo globalna katastrofa moze Rusima pomoci. Jer i sami su katastrofalni. Gube rat. Gube zivote mladih Rusa. Uglavnom uvatili su se u kostac sa tvrdim orahom. Jadan ruski narod sa Putinom.

  3. Mila
    Kada si oprao ovu liudacku NATO majicu.Zar ne vidis da Zapadna medija uveliko najavljuje tvoj jadni kraj,Nema ti spasa nisi dovoljno pobio Ukrajinaca za njihove interese i planove.Pre si onom stvari svirao klavir a sada sviraces nefde na nebu.Ne zaboravi da Ameri svoje iskoristene prijatelje lako pustaju niz vodu ili provaliju

  4. SRBIJA USKORO U EU I NATO, KONAČNO SVOJI NA SVOME MEĐU SVOJIMA. SLAVA rUSIJI, AMIN. POSLUŽITE SE GOSTI, RUSIJE VIŠE NEMA.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here