Foto: MN Press
Miomir Kecmanović

Srpski teniser Miomir Kecmanović izjavio je da veruje da može dobro da odigra na predstojećem turniru u Beogradu.

Dodao je da se nada da će u četvrtfinalu imati priliku da igra sa prvim igračem sveta Novakom Đokovićem.

– Dobio sam nezgodnog protivnika u prvom kolu, ali mislim da mogu dobro da odigram i prođem što dalje i nadam se da ću u četvrtfinalu imati priliku ponovo da igram sa Novakom – rekao je Kecmanović, a preneli su organizatori turnira.

Kecmanović će u prvom kolu turnira u Beogradu igrati protiv Pabla Kuevasa.

– Dobro se osećam, dosta smo trenirali prethodnih dana, lepo sam igrao i trenirao. Nadam se da cu moću da prenesem sve što smo radili ove nedelje – kako sam razmišljao, trudio se i borio. Nadam se da ću održati dobar ritam – rekao je Kecmanović.

On je dodao da sve na čemu radi sa trenerima postaje bolje i da to pokazuje i u igri, kao i da se nada da će uskoro to i rezultatima pokazati.

Za svog trenera Davida Nalbandijana je rekao da veruje da je on zadovoljan njegovom igrom.

– Slažemo se super i sve ide u lepom smeru. Nadam se da ćemo uspeti da postignemo sve što smo hteli – rekao je Kecmanović.

Na pitanje da li će turnir u Beogradu iskoristiti da postigne što bolji rezultat ili kao pripremu za Otvoreno prvenstvo Francuske, Kecmanović je rekao da bi voleo da pokaže dobar tenis, ali i da se dobro pripremi za Rolan Garos.

Posle Pariza, Kecmanović će krenuti sa pripremama za turnire na travi, prijavio je učešće u svim turnirima, ali, kako je naveo, videće da li će sve i odigrati.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime