Žene fudbalera mese specijalitete

0

Organizator je FK JU 96, a za 35 evra obezbeđena je večera, dobra muzika i pozdravno piće.

Organizatori obećavaju da će švedski sto biti bogato obezbeđen svinjskim i jagnjećim pečenjem, sarmom, pitama, kolačima, a između ostalog i posnim specijalitetima, koje će pripremiti supruge fudbalera. Sviraće popularni bend Muštuluk.

Novu godinu Srbi će organizovano dočekati i u Klefeldu, a na ovoj zabavi nastupiće muzičari Mijo Stanković i Slađan Miletić.

Prema rečima Čede Veselinovića, potpredsednika Crkvene opštine, Srbi u Kaselu Novu godinu će dočekati u društvenoj sali hrama Svetog cara Lazara u Johann Sebastian Bać str.4 . Oni će Novu godinu dočekati uz televizijski progam iz otadžbine, a hranu će svako doneti po svom izboru. Piće je obezbeđeno, a ulaznice se ne naplaćuju.

Srbi koji žive i rade na sportsko-rekreacionoj planini Harc, Novu godinu će dočekati u sopstvenoj režiji, a oni koji su obezbedili rezervacije moći će da zaigraju i zaplešu u hotelu Rehberg u Sankt Andreasbergu čiji su vlasnici Ljubica i Nenad Ritan, a isti je slučaj i sa restoranom Štern u Bad Sahsu, vlasnika Anđelka Budiše.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here