EPA/ Iranian supreme leader office Ha
Ali Hamnei

Iranski vrhovni vođa, ajatolah Ali Hamnei, rekao je danas da Izrael “mora biti kažnjen” i da će “biti kažnjen” zbog napada na iranski konzulat u Siriji za koji Teheran krivi Tel Aviv.

Zli režim je napravio grešku, mora biti kažnjen i biće kažnjen, rekao je Hamnei u obraćanju povodom obeležavanja Ramazanskog bajrama, prenosi Rojters.

U napadu na iranski konzulat u Damasku 1.aprila poginuli su komandant Revolucionarne garde u Siriji i Libanu Mohamed Reza Zahedi i njegov zamenik, kao i pet oficira koji su bili u njihovoj pratnji.

Izrael tvrdi da ne stoji iza napada, dok je više zvaničnika Teherana ranije takođe zapretilo osvetom za napad.

2 COMMENTS

  1. SRBIJA POLAKO ALI SIGURNO IDE U EU! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI MENJAJUĆI EVRE I DOLARE U RUBLJE I JUANE I TRAŽITI POSAO U rUSIJI I kINI I NARAVNO SEVERNOJ KOREJI. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. I SRBIJI JE NAJBOLJE DA PREĐE NA EVRO. ŠTO ĆE SE U BUDUNOSTI SIGURNO I DOGODITI.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here