Mirisi bude sećanja i nepogrešivo asociraju na važne osobe koje su vam prošle kroz život. Na internetu su se potrudili da znakove Zodijaka podele na arome koje bi najbolje oslikale njihov karakter. Vatrenog Ovna simboliše miris pokošene trave.

On takođe oslikava urednost i svežinu koja je sinonim za duh Ovna. Miris vina i kubanskih tompusa bio bi prava aroma za osobe rođene u znaku Bika. Hedonizam je prvo na šta čovek pomisli kada udahne ove note, a one veoma pristaju Biku.

Lavanda je prikladna za Blizanca. Može da bude umirujuća, ali isto tako neprijatno opojna baš kao i ovaj znak. Miris torte ili kolača koji se peku u rerni oslikavaju duh Raka. On je sinonim za porodicu i toplinu doma baš kao i ove arome.

Oblak brendiranog parfema je jedino što pristaje osobi rođenoj u znaku Lava i ono što ljude podseća na njega. Devica kada bi se pretvorila u miris bila bi aroma novog automobila ili sveže okrečenog stana. Bilo šta što inspiriše ljude na čisto predstavlja ovaj znak zodijaka. Vaga je sinonim za miris kiše.

Škorpiju su znalci uporedili sa aromom hrane na karnevalima. Kada bi se avanturistički Strelac spakovao u bočicu parfema, mirisao bi na prirodu i krošnje drveća. Aroma koja ljude podseća na one rođene u znaku Jarca je menta. Ona takođe može da bude osvežavajuća ali i neprijatna, baš kao i Jarčevi.

Vodolija je miris okeana i mora. Dok one rođene u znaku Ribe spajaju sa mirisom sveže oprane posteljine.