Žurka na kiši

0

Posle 24 sata odlaganja zbog nevremena u Beogradu, Bili Ajdol (58) u četvrtak uveče po treći put je nastupio u Srbiji, ovog puta pred oko 15.000 ljudi na Kalemegdanu. Iako su meteorolozi oprezno najavljivali da pljuskova neće biti, kiša je ipak padala, ali to nije pokvarilo žurku, niti omelo vremešnog rokera da zatrese tvrđavu svojim čuvenim hitovima.
– Hvala vam što ste došli! Hajde da rokamo, pre nego što se Božja ruka opet umeša – rekao je Bili, fanovi su zavrištali i šou je mogao da počne. Ni ovog puta Ajdol nije razočarao publiku i osim sjajne svirke priuštio je prisutnima spektakl kakav se od njega i očekivalo. Čuveni hit "LA Njoman"
, prepevao je u "Belgrade njoman" i dame obradovao skidanjem, pa je nekoliko pesama otpevao samo u pantalonama iako je sipila kiša. Ajdol je Beograđanima priuštio uživanje uz najveće hitove iz svoje bogate karijere, pa su se Kalemegdanom orile pesme "Cradle of love", "Dancing njith mdžself", "Flesh for fantasdž", "Snjeet sixteen" … Koncert je trajao puna dva sata, Bili je kao što je i obećao deo honora dao za poplavljene i rekao da iduće godine ponovo dolazi u Srbiju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here