Nenad Lalatović nije više trener Vojvodine pošto je Upravni odbor kluba na dvoipočasovnoj sednici odlučio da ne nastavi saradnju sa njim. 

Petorica članova klupskog rukovodstva glasali su za to da se ne produži saradnja sa Lalatovićem, dok je jedan član bio za to da i u narednoj sezoni on predvodi ekipu.

Kako prenose Večernje novosti, razlog za raskid saradnje jeste koncepcijsko razmimoilaženje, po kojem Uprava želi izlaz na tržište, dok je Lalatović tražio da se produže ugovori sa šestoricom vremešnijih fudbalera. To u Vojvodini nisu prihvatili, jer iskusniji zauzimaju mesta mlađima, a oni žele da na delu vide upravo mlade, talentovane fudbalere.

U Vojvodini, takođe, naglašavaju da niko nije ljut na Lalatovića, već da su svi njegovi rezultati i uspesi priznati u klubu, kao i da mu uz zahvalnicu za sve što je učinio, žele svu sreću u nastavku trenerske karijere. Jer, kako ističu u najstarijem novosadskom superligašu, možda se nekad opet putevi ukrste i ponovo se sretnu na zajedničkom polju.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here