Zvezda mi je uništila život i zato hoću svoje pare!

0

Ljut na crveno-bele: Gžegož Bronovicki 

 

Bivši reprezentativac Poljske u ekskluzivnom intervjuu za „Alo!“ ističe da će sačekati još tri meseca (do 15. januara 2015), ali da će posle tog datuma njegov advokat zahtevati preko FIFA (koja posreduje u ovom sporu) da kazni crveno-bele oduzimanjem šest bodova ili izbacivanjem iz Superlige, ako ga ne isplate.

"Zvao me je pre nekoliko dana kapiten Nikola Mijailović i zamolio me da pristanem da mi se plati u dve rate. Složio sam se nekako i rekao mu da nije problem da sačekam još tri meseca, ali da je problem to što iz Zvezde ne uplaćuju pare već šest godina! Zato sam skeptičan i mislim da će ponovo pokušati da me prevare. Niko me sa „Marakane“ od čelnika kluba nije zvao od kada sam otišao iz Beograda (2008. godine), a čujem sada da pričaju svašta okolo, da sam pijanac, prevarant i druge neistine", kaže Bronovicki.

 

Ovde se predstavlja da pokušavate da zaradite na Zvezdinoj nevolji?

– Ne, ja samo tražim ono što mi pripada, a što su mi njeni šefovi potpisom zagarantovali. Ništa više. To sam zaradio kao profesionalni fudbaler, iako sam zbog Zvezde i svoje zdravlje ugrozio, a karijeru i život upropastio.

Kako to?

– Dok sam igrao na „Marakani“ stradali su mi ligamenti kolena, pa nisam nigde mogao da nastupam kasnije. Pokušao sam, potom, u Gornjiku i Ruhu, ali nisam mogao da vežem celu polusezonu jer je povreda bila teška. Prevarili su me i u Zvezdi, rehabilitacija posle povrede je bila loša, lekari nestručni, pa me nisu dobro ni izlečili.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here