ZVEZDA: Mijailoviću oduzeta kapitenska traka!

0

Zbog nediscipline ostao bez trake: Nikola Mijailović
 

Igrače u crveno-belim dresovima na megdan Radničkom 1923 izveo je Darko Lazović, iako su u startnoj postavi i kapiten Nikola Mijailović i njegov zamenik Aleksandar Kovačević.

 

Mondo saznaje da je trener Nenad Lalatović, u dogovoru sa čelnicima kluba, odlučio da oduzme traku jednom od dvojice najiskusnijih u timu zbog neadekvatnog Mijailovićevog ponašanja u ulozi trenera. "Kap koja je prelila čašu" bio je incident koji je Mijailović izazvao po završetku treninga u utorak, kada je došlo i do fizičkog kontakta sa jednim od saigrača.

 

To, potvrđeno je Mondu, nije bio jedini Mijailovićev sukob sa mlađim saigračima, a na njegovom udaru, tokom prvenstvene utakmice sa Radom na Vračaru, bio je i najmlađi prvotimac šampiona Srbije, Luka Jović.

 

Dan uoči duela 13. kola, Lalatović je na konferenciji za medije rekao da u Zvezdinom timu vlada fenomenalna atmosfera, a s obzirom da su i Mijailović i Kovačević na terenu, ne bi trebalo da je reč o kazni.

 

U svakom slučaju, nesvakidašnja situacija, koja bi veoma lako mogla da se završi razlazom kluba i igrača tokom zimske pauze.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here