Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 31.07.2015.
10:11 >> 22:33h
Vestionline A

Fudbalski transferi: Manćini tera Vidića, Ivanić odjavio Zvezdu, Vicel blizu Milana

Nema predaha na fudbalskom tržištu. Klubovi se pojačavaju kako bi što jači ušli u novu sezonu. Nemanja Vidić nije u planovima Roberta Manćinija, pa je na izlaznim vratima Intera. Jedan od najboljih fudbalera u Srbiji Mirko Ivanić kaže da ga Zvezda ne zanima. Nekadašnji igrač Milana, ipak, stiže u Zvezdu. Smiljanić u Izraelu. Edin Džeko sve bliži "vučici". Anhel di Marija bi naredne nedelje trebalo da potpiše za PSŽ, Junajtedu 63.000.000, a "gaučosu" 12.000.000 godišnje. Valter Zenga umalo dobio otkaz posle poraza od Vojvodine 4:0. Torino ne da Maksimovića.

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na fudbalskoj pijaci u Evropi.

22.20 - Milan je krenuo u poslednji “napad“ na Alesija Romanjolija. Kako je objavljeno na sajtu "Gazete", "Rosoneri" su ponudili Romi sumu od 28.000.000 evra za Romanjolija, a to je dva manje od onoga što je Vučica tražila na početku pregovora. Bilo kako bilo, bliži se kraj i ove sage.

21.40 - Italijanski "Skaj" javio je da Gokhan Inler ide u Lester, odnosno da su engleski klub i Napoli postigli dogovor o transferu švajcarskog veziste. Italijanski klub trebalo bi da zaradi oko 4.000.000 evra.

20.29 - Nekadašnji biser omladinske škole Crvene zvezde Uroš Radaković prešao je iz italijanske Bolonje u češku Sigmu iz Olomouca. Radaković je 2011. napustio Zvezdu, a dve godine kasnije debitovao je za prvi tim. Igrao je i na pozajmici u Novari. 

19.48 - Poslednje vesti iz Rusije, ali i Italije kažu da je Milan ipak sve bliži dovođenju Aksela Vicela iz Zenita. "Rosoneri" su izgleda spremni da ponude 35.000.000 evra, ruski klub je na početku pregovora tražio 40.000.000. Razlika je sve manje, sada je na onom nivou koji može da se izniveliše različitim bonusima. 

19.10 - Istanbulski velikan Galatasaraj doveo je dete madridskog Reala Hozea Rodrigeza, koji je prošle sezone bio na pozajmici u Deportivu. Radi se o četvorogodišnjem ugovoru. Real neće dobiti obeštećenje u klasičnom smislu, ali će zaraditi 250.000 evra na svakih 30 utakmica koje Rodrigez odigra za Galatu. Uz to, sleduje mu 50 odsto obeštećenja ako ga Galatasaraj proda u naredne četiri godine.

18.59 - Džimi Brijan, koji je odigrao pet mečeva za selekciju Francuske, prešao je iz Hanovera u Gengan. Prošle sezone u dresu nemačkog kluba zabeležio je 30 nastupa i dao tri gola. Brijan je u karijeri još bio član Rena i Liona. 

18.20 - Riki Lambert prešao je iz Liverpula u Vest Bromvič Albion, a sa klubom iz "Midlendsa" potpisao je dvogodišnji ugovor. Prošle sezone ovaj 33-godišnji napadač postigao je tri pogotka za "crvene" sa "Enfilda", a u dosadašnjoj karijeri igrao je za Sautempton, Bristoč, Ročdejl, Stokport, Maklsfild i Blekpul.

17.20 - Davide Astori ide u Fiorentinu. Njegov matični klub Kaljari i Viola postigli su dogovor i klub sa Sardinije zaradiće 5.500.000 miliona evra na ime obeštećenja, plus još 1.000.000 od bonusa. Već večeras bi 28-godišnji defanzivac mogao da parafira ugovor sa Fiorentinom.

16.47 - Roma nastavlja da "pritiska" grčki Olimpijakos za Artura Masuakua, talentovanog francuskog levog beka. Poznati italijanski novinar Đanluka di Marcio navodi da je "vučica" ponudila 9.000.000 evra plus bonuse, ali Grci se čvrsto drže i zahtevaju 15.000.000.

16.18 - Nemački "Bild" je posle pogotka sa Bastijanom Švajnštajgerom i njegovim odlaskom u Mančester Junajted lansirao još jednu senzacionalnu vest koja glasi - Abdul Rahman Baba je Čelsijev za 25.000.000 evra.

15.46 - Barsa ima rok od 48 sati da izjednači ponudu Rome od 15.000.000 evra, inače će talentovani Brazilac Žerson (18) preći iz Fluminenzea u Rim.

15.46 - Kao što je i najavio, Pjer Emerik Obamejang ostaje veran Borisiji iz Dortmunda. On je potpisao novi ugovor sa "milionerima" do 2020. godine. Iako su imali katastrofalnu sezonu, nekadašnji evrpopski šampioni zadržali su kostur tima. Glavne zvezde: Rojs, Miktarijan, Humels i Subotić ostaju na "Signum Iduna parku".
15.40 - Nikola Maksimović je na meti Rome i Napolija, ali Torino čini sve da ga zadrži u svojim reodvima. Posle odlaska Darmijana u Mančester Junajted za 18 miliona evra, "bikovima" se ne žuri sa prodajom još jednog defanzivca, piše "Tutosport". Torino bi da zadrži Srbina još godinu dana, a u planu je i novi, poboljšani ugovor.

15.15 - Iako je bilo izvesno da će Pedro da se preseli u Mančester Junajted, ofanzivni vezista zasad ostaje u Barseloni. 

- O transferu Pedra znamo samo ono što vidimo u medijima. Tim je kompletiran, a Pedro je značajni deo naših planova - rekao je predsednik Katalonaca Đozep Bertomeu.

14.38 - Džerdan Shaćiri je na transfer listi Intera, pa je pitanje dana kada će da napusti "Đuzepe Meacu". Posle Šalkea, u trku sa Albancem sa švajcarskim pasošem uključili su se premijerligaši Everton i Kristal Palas. On je zimus prešao u Inter iz Bajerna, ali nije zadovoljio Roberta Manćinija.

14.35 - Posle Tea Volkota, ugovor sa Arsenalom je produžio i Španac Santi Kazorla.

- Presrećni smo što smo ih zadržali. Reč je o fantastičnim fudbalerima, iskusnim i važnim za našu ekipu - rekao je menadžer "tobdžija" Arsen Venger.

14.20 - Gotovo je, konačno! Sergej Milinković Savić je novi igrač Lacija. Genk je za zlatnog "orlića" dobio čak 10.000.000 evra. Kada je odlazio iz Vojvodine u Belgiju plaćen je milion evra, a samo posle godinu dana deset puta više. Sjajan posao za Genk.
13.45 - Bivši fudbaler Partizana Milan Lola Smiljanić potpisao je jednogodišnji ugovor sa izraelskim Makabijem iz Netanje. Iako je bilo priče da bi dete Partizana po treći put moglo da se vrati u Humsku, odlučio je da karijeru nastavi u Izraelu. Poslednji klub bio mu je Genčerbirligi koji je napustio prošle zime.
13.34 - Poraz od 4:0 od Vojvodine mogao bi da košta posla Valtera Zengu. Italijanski "Skaj sport" prenosi da će u petak da bude hitnan sastanak uprave Sampdorije na kome bi nekadašnji trener Crvene zvezde mogao da dodbije otkaz. Ipak, Masimo Ferero je rekao da se igra i revanš i da će Zenga da vodi ekipu u Novom Sadu, u četvrtak.
13.33 - Francuski reprezentativac Matju Valbuena mogao bi da se vrati u domovinu posle godinu dana igranja u Rusiji, u moskovskom Dinamu. Za omalenog vezistu interesovanje je pokazao Lion. Valbuena je pred odlaska u Dinamo osam sezona branio boje Marseja.
13.31 - Iako je Zlatan Ibrahimović rekao da je srećan u Parizu i da ostaje u PSŽ-u, italijanski mediji prenose da Milan ne odustaje od Šveđanina. "Rosoneri" su spremni da ponude trogodišnji ugovor sjajnom Ibru i godišnju platu od 8.000.000 evra. 
13.26 - Iako je bio jednog nogom u Betisu, Pablo Osvaldo biće novi napadač Porta. On je protekle sezone igrao za Boku Juniors,  a pre toga je branio boje Intera i Sautemptona.
13.25 - Iskusni napadač Riki Lambert napušta Liverpul i seli se u VBA.
12.46 - Izgleda je Anhel di Marija novi "svetac". Francuski "L' ekip" piše da su se PSŽ i Mančester Junajted defintivno dogovorili da Argentinac pređe na "Park prinčeva" za 63.000.000 evra. "Gaučos" bi u Parizu trebalo da zaradi 12.000.000 godišnje.
11.04 - Simpatični predsednik Sampdorije Masimo Ferero kaže da napadač Liverpula Mario Baloteli može da dođe u njegov klub, ali da se odrekne dva miliona evra. Gazda Sampa kaže da Super Mario zarađuje 10 miliona, a u klubu iz Đenove mogao bi da dobije osam.
11.00 - Pele stiže u Zvezdu. Fudbaler Benfike ipak nije otišao na pozajmicu u Pakoš Fereiru. Kako pišu beogradski mediji, nekadašnji igrač Milana igraće narednih godinu dana za crveno-bele.
10.37 - Bosanskohercegovački napadač Edin Džeko na pragu je potpisa za Romu. On se dogovorio sa "vučicom" oko plate, javljaju italijanski mediji. Ostalo je samo da se Rimljani "nađu" sa Mančester Sitijem oko obeštećenja. Ova priča traje dugo, da li je ovo kraj sage?

10.13 - Jedan od najboljih fudbalera u Srbiji Mirko Ivanić rekao je da ne namaerava da pređe u Zvezdu.

- Vojvodina je moj klub. Pisalo se i ranije o Zvezdu, ali neću da pojačavam rivale - rekao je strelac prvog gola za "lale" u Torinu protiv Sampdorije.

10.10 - Sudbina Nemanja Vidića u Interu je zapečaćena. Nekadadašnji reprezentativac Srbije neće igrati za nero-azure ni po povratku kluba sa turneje u SAD. "Srpska stena" ima odrešene ruke da napusti "Đuzepe Meacu", ali je problem ogromna plata od 4 miliona evra godišnje koliko zarađuje u Interu. Za Vidića se ovog leta najviše interesovao Everton. Na transfer listi su još: Safir Tajder, Juto Nagatomo, D'Ambrozio, Džerdan Šaćiri i Marko Andreoli.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online