Gordana Đikanović: Dok je “Vesti” biće i istine i pravde za srpske žrtve

Vesti
0
A. Čukić
Gordana Đikanović

“Poštovani prijatelji, u ime Upravnog odbora Udruženja porodica kosmetskih stradalnika, porodica kidnapovanih i ubijenih Srba i nealbanaca na Kosovu i Metohiji, predsednice Udruženja Nataše Šćepanović i u svoje ime, čestitam vam 25. godišnjicu trajanja i uspešnog rada”, rekla je Gordana Đikanović iz Udruženja porodica kosmetskih stradalnika.

– U turbulentnim godinama koje su, verujemo iza nas, uspevali ste da se profesionalnošću, objektivnim i pravovremenim informisanjem vaših čitalaca u Srbiji, ali i širom sveta, izborite za mesto među najboljima. Među malobrojnim medijima kojima se s razlogom veruje.

Kao prognanici sa Kosova i Metohije, čiji su najbliži srodnici postradali samo zato što su bili Srbi, posebno želimo da se zahvalimo vašoj novinarki Jeleni Petković, odličnom poznavaocu kosmetskih prilika u poslednje dve decenije.

Zahvaljujući njenim istraživačkim i informativnim tekstovima i kolegijumu “Vesti” koji, očigledno podržava njen rad, naša borba za istinu i pravdu i za srpske žrtve, postala je vidljiva.

A svekolika stradanja kosmetskih Srba, više nisu tabu tema i nepoznanica ne samo za međunarodnu, već i domaću javnost. Uz iskrene želje da budete još čitaniji i da osvajate nove prostore širom sveta, srdačno vas pozdravljam.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here