Pamela Anderson više nije sama! Poznata glumica rešila je da pruži drugu šansu svojoj ljubavi sa 18 godina mlađim francuskim fudbalerom Adilom Ramijem, od kojeg se razišla u septembru prošle godine.

 

Nekadašnja Plejbojeva zečica i zvezda serije “Čuvari plaže” ponovo je srećno zaljubljena u svog bivšeg partnera, s kojim je obnovila romansu.

Prijatelji bliski seks-bombi kažu da im se ne sviđa njihovo pomirenje jer, kako navode, Rami odvaja Pamelu od njenog bliskog okruženja, pa i porodice, i smatraju da takva veza neće dugo potrajati.

Podsetimo, Pamela je u septembru prošle godine raskinula vezu s fudbalerom nedugo nakon što ju je on zaprosio. Glumica je odbila prsten posle godinu dana zajedničkog života u Francuskoj, a nakon nekoliko meseci razdvojenosti ipak su presudile emocije da se opet spoje.

Kao razlog njihovog tadašnjeg prekida navodilo se da nisu imali iste poglede na brak, ali je istina zapravo drugačija. Činjenica da francuski fudbaler previše vremena provodi na žurkama i u provodu udaljila je Pamelu od njega.

Izvor:
Vestionline

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here