VB: Pucaju parovi u kući

0

Kiki – Manuel

 

Čim je Mirjana zakoračila u Kuću, Manuelu su oči zasijale, dok se Kristini smračilo. Kiki se od njenog ulaska Jovani žali kako Manuel sa njom provodi sve manje vremena i da je konstantno sa Mirjanom.

 

 

Unela jabuku razdora: Mirjana

 

 

Jovana je odlučila da stvar uzme u svoje ruke i Manuelu rekla da mora doneti konačnu odluku: "Mislim da ti se sviđa Mirjana i zato ti je bolje da odlučiš hoćeš li i dalje biti sa Kiki ili vas dvoje prekidate".

 

Sa zabrinutim izrazom lica i nabranim čelom, Manul je rekao Jovani da pozove Kristinu da on sa njom ozbiljno porazgovara. Međutim temperamentna Makedonka to nije želela. Piroćanac je posle Kikinog "ne" ušao u spavaću sobu i u stilu fudbalskog sudije kada rukama označi kraj utakmice, pokazao Jovani šta da prenese Kristini.

 

Danica – Arsa

 

 

Danica i Arsa se svađaju…

A, jednog od poslednjih popodneva u kući Velikog Brata Karlo i Danica su bili prisniji nego ikada. Karlo joj je ležao u krilu, dok se ona sve vreme smejala njegovim šalama, što Vladimiru, koji je sedeo na metar od njih, nikako nije prijalo. I tako je počela svađa.
 

 

Veoma iznerviran, Vladimir je prebacio Danici za njeno ponašanje posle ponovnog ulaska u kuću, a specijalno za "druženje“ sa Karlom što je dovelo do rasprave između njih dvoje. Kako se svađa zahuktavala pred ostalim ukućanima u dnevnoj sobi, Vladimir je pozvao Danicu da razgovor nastave nasamo u sobi za odmor.

 

 

…dok Danica i Karlo lepo razgovaraju

 

Danici nije bilo jasno oko čega se oni zapravo raspravljaju, pa je Vladimir razgovor završio zahtevom da se ona ponaša prema njemu normalno, kako je to nekada i bilo. U suprotnom on smatra da onda nema razloga da dalje komuniciraju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here