Mođi najavio povratak u Juventus

0

"Vratiću se 2011. kada mi istekne suspenzija i kada se ovi nesposobnjakovići pomere! Bitno je da Andrea Anjeli postane predsednik kluba, i tada će biti mesta za mene. Hvala još jednom vernim navijačima Juventusa koji su mi svo vreme pružali veliku podršku", rekao je Mođi italijanski medijima.

 

On se osvrnuo i na nekadašnjeg saradnika, sada direktora Roberta Betegu.

 

"Pljuvali su nas na svakom koraku, a pogledajte šta su napravili od kluba. Ferara će biti smenjen, nema sumnje. On nema podršku nikoga, a i igrači su mu okrenuli leđa. Ipak, pravi krivac za sva dešavanja u klubu je predsednik Žan-Mišel Blan. Potrošio je 250 miliona evra i ništa nije napravio. Za 12 godina, koliko sam ja bio u klubu, nisam uzeo ni centa od porodice Anjeli, a klub je uvek poslovao u plusu", objasnio je Lućiano Mođi.

 

Najtrofejniji italijanski klub proživljava najteže trenutke u poslednjih nekoliko godina. Posle poraza od Kjeva, Juventus je pao na peto mesto Serije A, a klub nema novca da se pojača u zimskom prelaznom roku. Iz Italije stižu najave da će sportski direktor kluba Alesio Seko u narednih nekoliko da biti smenjen. Njemu se na teret stavlja to što je u poslednjih godinu i po dana potrošio preko 100 miliona evra na pojačanja, a da Juventus nije osvojio nijedan trofej.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here