Otkrivena još dva Hitlerova rođaka

0

Pravi identitet dvoje daljih firerovih rođaka – 46-godišnjeg praunuka i 70-godišnjeg brata u drugom kolenu, nije otkriven, već se oni pominju samo kao Norbert H. i Adolf K.

 

Norbert nije imao pojma da mu je predak bio zloglasni nacista, a kada je saznao bio je zapanjen i potresen i nije imao hrabrosti da o tome obavesti svoju porodicu.

Kako piše austrijski list, reč je o uglednoj osobi iz Valdvirtela, u Donjoj Austriji, gde je jedno vreme bio šef vatrogasaca, a sada kandidat Austrijske narodne partije na predstojećim lokalnim izborima.

Zabava u slobodno vreme: Adolf hitler sa svojim nemačkim ovčarem

"Hitler je najveći kriminalac svih vremena. U to za mene nema nikakvih sumnji", kazao je on.

 

Za razliku od njega, Adolf K., zemljoradnik iz obližnjeg sela, oduvek je znao da je u srodstvu sa Hitlerom kao uostalom i svi žitelji njegovog sela.

 

On je ispričao da je to "uništilo" njegov život. Njegova baka bila je sestra Hitlerove majke, Klare, što ga čini najbližim firerovim rođakom.

 

Adolf K. je imao pet godina 1945. godine kada je došla ruska vojska i odvela njegove roditelje koje više nikada nije video.
 

Do otkrića dvojice Hitlerovih rođaka došao je belgijski novinar Žan Pol Milders koji je želeo da u svojoj knjizi "U potrazi za Hitlerovim sinom" razjasni misteriju navodnog Hitlerovog sina.

 

Francuz Žan-Mari L., koji je u međuvremenu umro, tvrdio je 70-ih godina da je sin Adolfa Hitlera iz kratke veze koje je tadašnji nemački kaplar imao sa mladom seljančicom za vreme Prvog svetskog rata.

 

Pred smrt, majka mu je navodno otkrila ko mu je otac.

Ljubav do smrti: Adolf Hitler i Eva Braun

Nakon opsežnih pretraga, Milders je uspeo da dođe u posed četiri pisma na kojima je bila pljuvačka navodnog Hitlerovog sina.

 

Belgijski novinar se obreo u oblasti Valdvirtel gde su rođene Hitlerova baka, Ana Šiklgruber, njegov otac Alois i majka Klara. Tu je uspeo da pronađe Norberta H. koji je pristao da se podvrgne testu DNK. Milders je čak uspeo da dođe do uzorka DNK jednog od Hitlerovih praunuka koji živi u Njujorku, 61-godišnjeg Aleksa, koji je nedostupan medijima.

 

Analize DNK su potvrdile krvno strodstvo između Norberta i Aleksa, ali ne i navodnog francuskog sina.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here