Eduardo: Brazilcima nije svejedno!

0

Eduardo da Silva i Branislav Ivanović
 

"U poslednjih šest meseci igrao sam više nego inače u klubu i to mi je drago, pogotovo radi samopouzdanja. Osećam se puno bolje. Svi ćemo raditi maksimalno kako bismo se nametnuli selektoru. Svi jedva čekamo početak utakmica, da možemo da pokažemo šta znamo i šta možemo", rekao je Eduardo, prenela je Hina.

 

Za Eduarda koji je rođen u Brazilu, Svetsko prvenstvo u njegovoj domovini izaziva dodatne emocije.

"Prerano je za priče o proslavi pogotka, sve zavisi od rezultata. Budem li u mogućnosti da dam gol, slaviću kao što i uvek slavim sa svojim saigračima. Doći će i moja porodica, i oni jedva čekaju utakmicu protiv Brazila. Nervoze i treme zasad nemam, ali uoči prve utakmice to će osetiti svi, čak i Brazilci. Biće lakše kad počne utakmica", dodao je fudbaler Šahtjora.

 

Eduardo je otkrio da je razgovarao s brazilskim igračima koji igraju u Ukrajini.

"Poštuju nas, znaju da smo jaki i disciplinovani, da igramo u kvalitetnim klubovima. Nije im svejedno", kazao je je hrvatski reprezentativac.

 

Eduardo je za Hrvatsku odigrao 62 utakmice, a postogao je 29 golova što ga čini drugim strelcem reprezentacije iza Davora Šukera koji je postigao 45 golova.

Hrvatska reprezentacija je danas otputovala na pripreme, na šampionatu sveta u Brazilu će igrati u Grupi A sa domaćom selekcijom, Meksikom i Kamerunom.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here