pixabay.com
Sve informacije na jednom mestu

Organizacija putovanja i informisanje o turističkim destinacijama u Srbiji sada postaje još lakša. Kako vam zvuči ideja da na jednom mestu možete da saznate sve o destinaciji koju ste izabrali za svoje sledeće putovanje, a već sledećim klikom rezervišete sebi smeštaj na istoj?

Predstavićemo vam travel platformu koja nudi sve to, i mnogo više.

Turizam u Srbiji kroz oči zaljubljenika u putovanja

Raduje nas što Srbija postaje sve atraktivnija stranim turistima, ali i što se domaći odlučuju da svoj odmor provedu u okviru njenih granica. Potencijal turizma u Srbiji uvideli su i osnivači turističke platforme Bookaweb, koji svakog dana pišu, istražuju i dele najlepše fotografije i sadržaje u vezi sa putovanjima. Teme su raznovrsne, od opštih informacija do detaljnih blogova.

Na društvenim mrežama su vrlo aktivni i poseban akcenat stavljaju na komunikaciju sa publikom, koja rado deli svoje fotografije kako bi doprinela njihovo mradu. Sugestije ili komentare im u svakom trenutku možete pisati. Svoj sajt su koncipirali sa korisnikom na umu, te ćete njim vrlo prosto navigirati.

Već na početnoj stranici biće vam izdvojene stvari od važnosti i noviteti, a odatle se sami upustite u virtuelne ture. Turistička platforma Bookaweb na korak je od vas, skoknite da se uverite u naše reči.

Korisne informacije o omiljenim turističkim mestima u Srbiji

Šta izdvaja Bookaweb od rastuće konkurencije?

Platforma je uspela da spoji lepo i korisno, time što je odlučila da turistima priloži širok spektar informacija o svakoj destinaciji pojedinačno. Čeka vas prikaz turističke ponude svakog posećenog grada, varošice, planine, rezervata, nacionalnog parka ili banje.

Saznaćete koje je najbolje vreme za posete i koji su najbolji pravci za dolazak, sve o najboljim načinima za kretanje kroz naseljena mesta, biće reči o atrakcijama i aktivnostima koje ne smete propustiti i lokalima u kojima ćete pronaći najbolji obrok i zabavu. Istaknuti su i svi bitni brojevi telefona i mejlovi, pa bez napuštanja sajta možete sve unapred da zakažete i organizujete. O atrakcijama koje vas najviše zanimaju možete i detaljnije da se informišete, te ćete se ka njima uputiti sa informacijama o radnom vremenu, ceni ulaznica, o tome šta vas očekuje u obilasku i tačnoj lokaciji.

Još jedna kategorija kojom se Bookaweb bavi bolje od drugih jesu blogovi. Svoje teme uvek biraju sa ciljem da predstave čitaocima ono što je aktuelno, vredno pažnje i posebno zanimljivo. Do sada su pisali o Mokroj Gori, najboljim vidikovcima i vinarijama, Vojvodini, Šumadiji, ali i o specifičnijim temama poput skrivenih mesta u Srbiji zanimljivih za posetu, adrenalinskim aktivnostima, kampovanju u Srbiji, manastirima, najpoznatijim srspkim specijalitetima.

Kroz tekst, slike i pokoji video, dočaraće vam idilične i važne lokacije, u čije se krajeve morate uputiti. Odvojite dovoljno vremena da posvećeno pročitate ove dobro istražene, poučne i interesantne tekstove.

Brzo i prosto do udobnog smeštaja

Nakon što vam Bookaweb pomogne da se odlučite gde ćete ići na sledeći odmor jedino što vam preostaje je da bukirate smeštaj. Kako su brinuli o svemu, spreman vam je pristupačan smeštaj za svaku destinaciju. Uz šarenolik izbor ide i vrlo prost proces rezervacije.

Kako je Zlatibor već dugi niz godina jedna od najposećenijih planina Srbije, ne čudi što je Zlatibor smeštaj najbogatiji. Uz svaki apartman, stan na dan ili planinsku kuću čeka vas detaljan opis pogodnosti koje ih sačinjavaju i niz fotografija, a odatle ćete na upit doći do smeštaja.

Uspesi mlade platforme

Velika je šansa da ste se u svom dosadašnjem istraživanju već susreli sa nekim od Bookaweb tekstova. Ne čudi što je to slučaj, jer se vrlo brzo i uspešno pozicioniraju kao najpristupačnije i najčitanije stranice. Kvalitet im je na prvom mestu, ne samo kada pišu već i kada vam predstavljaju smeštajnu ponudu. O tome posebno svedoči niz pozitivnih komentara turista koji su bili gosti nekih oda partmana. Njihov širok uticaj vidi se i u nizu saradnji sa ugostiteljskim objektima, o čijoj će ponudi posebno biti reči u narednom periodu.

Kada se uputite na Bookaweb platformu, budite sigurni da vas čeka samo najbolji izbor. Vaše iskustvo će uvek biti jedan od priroriteta, zajedno sa ponudom na koju ćete i vi i oni biti ponosni. Kada istražite sve što vam se nudi bićete spremni za polazak na svoje putovanje, jedino što vam preostaje je da spakujete svoje kofere i postanete hrabri istraživači. Ali, čak i da ne planirate da putujete, sve što vam Bookaweb pripremi biće krajnje inspirativno, te možda pronađete i ideju za izlet ili odmor.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here