Foto: Tanjug/AP
Dušan Vlahović

Jedna od najpoznatijih igrica na svetu, FIFA, svake nove godine budi veliko interesovanje ljubitelja fudbalskih simulacija, kao i navijača koji željno iščekuju nove ocene svojih omiljenih igrača. 

Tako je mnogima u Srbiji zanimljivo kako so ocenjeni srpski igrači. Tako nova FIFA 2022 kpokazuje da su najveći talenti naše zemlje – Dušan Vlahović i Željko Gavrić.

Izbor Vlahovića i ne čudi s obzirom da je najbolji strelac Serije A i igrač kojeg žele brojni fudbalski velikani, dok je izbog Gavrića po malo iznenađujuć.

Gavrić je odigrao jednu sezonu u provm timu Crvene zvezde i njegova statistika je bila krajnje impresivna, međutim, u tekućoj sezoni već nije ni dobio pravu šansu, pa je za oko 2 miliona evra prešao u Ferencvaroš.

Developeri Fife su procenili da Vlahović na početku igre ima ocenu od 78, dok bi ista mogla da naraste do 85. Svako će se složiti da je ovo i premalo s obzirom na to kako ovaj fudbaler igra u poslednje vreme. Drugi fudbaler ima nešto bolji potencijal, odnosno Gavrić “startuje” sa 68, a mogao bi da dogura čak do 81.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here