Kao bomba je širom kontintenta odjeknula vest koju je plasirao španski “Sport” po kojoj je Pari Sen Žermen obelodanio uslove pod kojima bi pristao na transfer Nejmara u Real. I oni uključuju našeg Luku Jovića.

 

Već neko vreme se zateže oko transfera Nejmara u Madrid, ali su izgleda konačno dva kluba našla zajednički jezik. Možda Real nije bio spreman da se odrekne 120 miliona evra, ali je izgleda daleko fleksibilniji kad je u pitanju transfer Srbina.

Od dolaska na “Santjago Bernabeu” Jović nije igrao mnogo, a španski mediji javljaju da Zinedin Zidan ne računa u potpunosti na njega. Pre nekoliko dana se šuškalo o potencijalnom transferu, ali da bi došlo do realizicije biće neophodno da PSŽ baš zapne, ali i da se Nejmar složi. U slučaju da Brazilac odluči da bi u Španiji nosio samo dres Barselone, očekuje se da “sveci” krenu u pregovore sa Kataloncima.

U slučaju da jedan Luka ne pristane, u Parizu bi više nego oduševljeno prihvatili da potpišu drugog, pa bi Modrić mogao da se preseli na Park Prinčeva.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here