Posle jedne od najgorih partija u karijeri, poraza od Indijane, protiv Klivlenda je prikazao sjajnu igru. Imao je 14 od 19 iskorišćenih šuteva za dva poena, pogodio je 16 od 21 slobodnog bacanja i to je donelo pobedu njegovom timu.

Uz to, Adetokumbo je imao 14 skokova i osam asistencija i malo je nedostajalo i za tripl-dabl.

– Morao sam taj meč sa Indijanom da izbrišem iz glave i krenem od početka. Jednostavno, napravite sledeći korak, tako je najbolje – rekao je Janis po završetku meča.

Bruks Lopez sa 19 i Erik Bredsosa 16 poena su takođe doprineli pobedi Milvokija, dok su u timu Klivlenda najefikasniji bili Džordan Klarskson sa 23 i Rodni Hud sa 19 poena.

Trener Baksa Majk Badenholcer je bio izuzetno zadovoljan.

– Monstruozno dobra Janisova partija . Bio je izuzetno agresivan, on je veliki takmičar, želi da bude najbolji u ovom sportu – rekao je Badenholcer.

Trener Klivlenda Leru Dru jednostavno nije imao rešenje za Adetukomba.

– Nema tu odgovora. On je sjajan igrač. Igru je dizao godinama, može da vam naudi na mnogo načina – poručio je Dru.

Raspoloženio trio, Tejtum-Irving-Moris predvodio je Boston do osme uzastopne pobede, ovog puta Seltiksi su bili bolji od Atlante, 129:08.

Kajri Irving je postigao 24 poena, Džejson Tejtum 22, a Markus Moris 20, dok su odlični bili i Gordon Hejvord i Danijel Tejs sa 19, odnosno 18 poena.

Takođem bilo je uzbudljivo i u okršaju Šarlota i Njujorka, tu utakmicu Njujork je rešio u svoju korist sa 126:124 i to posle produžetaka, ali tako što su u četvrtoj četvrtini gubili sa 98:82.

Nadoknadili su minus, izborili sa 113:113 produžetke koje su na kraju dobili. Emanuel Mudiej je postigao 34 poena za Njujork.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here