A koja to žena ne voli Baju!

0

Dame su bile znatno brojnije, stoprocentno su osvojile prostor ispred bine i bile apsolutno raspoloženije za igru i pesmu od svojih pratilaca.

"A koja to žena ne voli Baju", pitala je Slavenka Ajdarević koja je u većem društvu došla da se zabavi na gostovanju Nedeljka Bajića.

"Pratimo ga otkad se pojavio na estradi i znamo sve njegove pesme", dodala je Bojana Curak, a jednodušna potvrda je usledila samo koji minut kasnije kada se Baja pojavio na sceni.

Dok je pevao svoje hitove o suknjama i haljinama vrilo je na podijumu za igru, a "najpoželjnijem neženji" je trebalo čestitati što je uopšte uspevao da otpeva svoje numere od silnog slikanja sa obožavateljkama.

Svakako, u publici je bilo i pevačevih zemljaka, Šipovljana, koji nisu propustili priliku da kažu da su oni i Baja iz istog mesta.

Orkestar Siniše Tufegdžića se brinuo da atmosfera ostane vrela pre nastupa Bajića i za vreme kratke pauze. Izgleda da je osmogodišnja pauza u dolascima Nedeljka Bajića učinila svoje i da ga je njegova verna publika istinski poželela.

 

Na početku koncerta Baja je rekao: "Sigurno ćete sutra pričati kako vam je bilo lepo i kako smo se dobro zabavljali", a oni koji su bili u subotu uveče na njegovom nastupu mogu samo da dodaju još koju lepu reč.
 

Sledećeg vikenda, Nedeljko će se nastupima u Sidneju i Melburnu oprostiti za ovaj put od svoje publike u Australiji.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here