Vesto o sukobu Dejana Stankovića i Milana Pavkova pred gostovanje u Senti, postala je fudbalska tema broj jedan u Srbiji. Tada je navodno napadač rekao treneru Zvezde da ga boli noga i da ne može da igra meč protiv TSC-a.

Ipak, samo dan kasnije, na treningu Zvezde zabeležena je zanimljiva situacija tokom intervjua koji je Dejan Stanković davao za klupsku televiziju pred trening.

– Svi na stadion, svi na stadion! Crvena zvezda je zasluženo osvojila ovu titulu i svi treba da dođemo da je proslavimo – rekao je Deki, nakon što mu je tokom intervjua uleteo Pavkov u kadar.

– Paki je upao ovde, Paki, ispričaj kako smo se pobili – našalio se Stanković.

– Uf, bilo je ozbiljno… – počeo je Pavkov, a zatim se uozbiljio.

– Šalu na stranu, odnos u klubu između svih igrača i trenera je besprekoran, voleo bih da se to stavi po strani u ovim trenucima i da navijači dođu da proslavimo titulu zajedno – rekao je Pavkov, nakon čega je usledio pozdrav sa Stankovićem.

Zatim je i trener Zvezde izneo niz komplimenata na račun napadača i istakao da je kristalno jasan i dobar odnos svih u klubu.

– Paki je neko ko je ispisao istoriju Zvezde i ko će ostati upamćen kao jedan od najboljih napadača u klubu. Nije bilo nikakvih problema, upao je u intervju, odnos sa svima je kristalno jasan i kristalno dobar, radimo, svi čekamo subotu, da proslavimo titulu, da što više ljudi dođe, jer Crvena zvezda zaslužuje to. To je titula Crvene zvezde – zaključio je Dejan Stanković.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime