Američki ubica očaran Arkanom

0

Erik Frejn, američki četnik fasciniran srpskom vojskom, koga je FBI stavio na listu 10 najtraženijih begunaca nudeći za njega nagradu od 100.000 dolara, član je grupe Istočni vuk. Fejn i njegovi sledbenici veličaju srpske ratne pohode, a posebno su očarani Željkom Ražnatovićem Arkanom. Oni na svojim vežbama oživljavaju bitke iz Drugog svetskog rata.
 

Odvaljeni na srpski način!
Ispod jedne fotografije napisano je: "Arkan… Opaki ku*kin sin. Otimao je crne džipove, koje je krao od drugih opakih ku*kinih sinova koji nisu bili dovoljno opasni!"
Ispod fotografije na kojoj se vidi rakija i od alkohola obeznanjeni Arkan, napisano je: "Odvaljeni na srpski način"!

Istočni vukovi su se igrali ratnih igara koji se dešavaju za vreme hladnog rata u istočnoj Evropi, a obično su glumili srpske ili ruske vojnike, prenosi "Gardijan".
Koristili su replike oružja koje se koriste za obuku i trening policije u Americi. Vukovi su deo šire grupe Crvena alijansa, koja organizuje turnire.
Najbolji prijatelj Erika Frejna Vuka bio je Arkan, koga su naročito fascinirali raketni bacači. Bob Kortni, koji je upoznao Frejna u Istočnim vukovima pre nekoliko godina, kaže da su se članovi ozbiljno uživljavali u svoje uloge.
– Bili su mnogo mlađi od mene. Ozbiljno su se posvetili svojim ulogama. Čak su slušali i srpsku rok muziku – kaže Kortni i dodaje da ta vrsta uživljavanja u uloge nije neobična za ovakve događaje.
Ipak, vidi se da su Istočni vukovi fascinirani Željkom Ražnatovićem Arkanom i njegovom paravojnom formacijom Tigrovi.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here