Foto: Printscreen/Premijera, Printscreen/Instagram
Ana Sevic i Darko Lazic

Trudna Ana Sević ne skida osmeh sa lica, a ono što je najvažnije broji sitno do samog porođaja i trenutka kada će postati majka po drugi put u životu.

Ana Sević je rešila da bivšeg muža otera u zatvor ako joj ne isplati 10.000 evra, koliko joj duguje za alimentacije.

Pevačica i voditeljka, koja je u osmom mesecu trudnoće, kaže da je tužila bivšeg muža i da će otići na sud čim se porodi.

Anu je posebno zabolela Darkova izjava da njihovu ćerku Lorenu nije video čak godinu dana jer mu, kako je rekao, bivša žena to nije dozvolila.

“Kada dođe vreme za to, moje dete će saznati celu istinu. Mada, Lorena je već sada dovoljno velika i shvata šta se dešava, iako ja ćutim o tome. Bitno mi je i da moji roditelji i prijatelji znaju ko govori istinu, jer su i sami prisustvovali brojnim neprijatnim situacijama”, rekla je Ana Sević pre samo nekoliko dana.

Sa stomakom “do zuba” ovog puta u emiisiji “Eksklizivno” ispričala pojedine detalje iz odnosa sa Darkom Lazićem o kojima nije govorila do sad, samo zato što je on dozvolio da podeli neistinitu ispovest pred kamerama.

“Ja ne znam šta je njega izazvalo da iznosi takve laži, nemam nameru da više govorim na tu temu, kao i stvarima koje se tiču njega. Nakon porođaja biće prvo ročište, a ja za sve u životu imam dokaze.  Moji roditelji kao ni moji prijatelji ne prate medije sa te strane da bi se opteretili, a oni najbolje znaju sta je istina, jer su prisustvovali mnogim situacijama. ” – dodala je Ana Sević.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here