Anđeo bez pupka i glumica sa repom

0

 

Kurkovu "obrađuju" u fotošopu
 

Čak i najsavršeniji holivudski glumci i glumice u stvarnosti nisu baš tako idealne kao na ekranu, ali se malo zna da neki onih ljudi za koje ste mislilli da su idealni – imaju fizičke deformitete.
Poznato je to da Hoakin Feniks od rođenja ima ožiljak iznad usne, ali mu je njegov jedinstveni izgled doneo veliki broj dobrih uloga, pa izgleda da mu taj ožiljak uopšte nije smetao.
Endi Garsija je napravio karijeru u Holivudu na kojoj mnogi mogu samo da mu pozavide, ali malo ko zna da je on zapravo rođen s nerazvijenim sijamskim blizancem koji mu je bio zakačen za rame. Njegov blizanac bio je veličine grejpfruta i hirurški je odstranjen. Naravno, Garsija se toga ne seća, ali ima ožiljak na ramenu kao uspomenu. Ni njemu ožiljak nije ni najmanje odmogao u karijeri.

"SKINULI" MU BRATA SIJAMCA: Endi Garsija
 

Popularna pevačica Keša Sibert tvrdi da je rođena s repom, za kojim i danas žali jer su joj ga "odsekli i ukrali".
Mark Volberg je počeo kao muzičar, a završio je kao jedan od najbogatijih glumaca u Holivudu. Iako za Markom uzdišu mnogobrojne žene, ne znaju baš sve, npr. da on ima – treću bradavicu!
Karolina Kurkova, za razliku od njega, ima manjak – naime, nema pupak. Bivši anđeo Viktorijas sikreta je rođena s kilom na pupku, pa su je doktori odmah operisali. Na mnogim slikama je njen pupak fotošopom naknadno ubačen.

 

Imam oči šarene
Prelepa glumica Mila Kunis ima poremećaj koji i nije toliko primetan, ali jeste zanimljiv. Naime, njoj su levo i desno oko različitih boja – jedno je plavo, a drugo zeleno. Ovaj poremećaj se zove heterohromija, a Mila nije jedina u svetu šou-biznica koja ga ima. Ne zaboravimo na Dejvida Bouvija i Kejt Bosfort.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here