Atanasijević u Peruđi do 2017.

0

 

MORE POHVALA: Aleksandar Atanasijević
 

Srpski odbojkaš Aleksandar Atanasijević potpisao je novi, trogodišnji ugovor sa Peruđom i ostaće u tom klubu do 2017. To je za lokalni radio rekao predsednik Peruđe Đino Sirći. Srpski korektor vodio je tim do finala u Kupu i Prvenstvu Italije. Sjajnim igrama zaslužio je mnogo ponuda iz Italije, Japana i drugih zemalja, ali je 22-godišnji Atanasijević rešio da ostane u Peruđi, koja je u finalu plej-ofa sa 3:1 u pobedama izgubila od Lubea. Zato su ovu ekskluzivnu vest za tili čas su preneli svi mediji na Čizmi, ali i specijalizovani odbojkaški sajtovi širom planete, s obzirom na ogromnu popularnost mladog srpskog asa, koji nije bio dostupan za davanje izjava. Sirći je znao da saspe tonu pohvala na račun našeg mladog odbojkaša.
– Uz dužno poštovanje svih koji su ove sezone igrali u italijanskom šampionatu, mislim da je Aleksandar Atanasijević bio broj 1. Uspeli smo da se dogovorimo oko nastavka saradnje na tri godine iako je imao bar deset fantastičnih ponuda, a reći ću i to da ga je Lube tražio, kao zamenu za Zajceva!
U sezoni u kojoj će njegov klub igrati i u Ligi šampiona, agilni predsednik smatra da će imati još bolji tim, u odnosu na onaj koji je ove sezone igrao dva velika finala.
– Videćemo još kako će se okončati pregovori sa Petrićem. Tražimo prvog dizača, a dovešćemo najverovatnije i jednog svetski vrednog srednjeg blokera… Ipak, smatram da je ostanak Atanasijevića najveće pojačanje u istoriji našeg kluba! – zaključio je Sirći.

 

Jelena Nikolić u Azerbejdžanu

U mnoštvu ponuda koje je dobijala poslednjih meseci, Jelena Nikolić je odlučila "kom će se privoleti carstvu". Izbor je pao na jedan od najboljih klubova u Azerbejdžanu, Azeriol iz Bakua.
– Malo više sam razmišljala i sigurna sam, donela pravu odluku. Svidela mi se cela priča, klub izuzetno organizovan, sa idejom da uđe u samu završnicu Lige šampiona. A, i Baku mi je svaki put kada sam odlazila tamo bivao sve lepši. Nisu otezali, bili su konkretni, svaku moju želju rekli su da će ispuniti, pa je tako, posle Italije, Japana, Francuske i Turske, došao malo red i na Azerbejdžan – rekla je Nikolićeva.

 

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here