EPA
Predsednik SAD Džo Bajden

Tokom govora na večeri u klubu Gridiron u Vašingtonu, predsednik SAD Džozef Bajden kritikovao je bivšeg predsednika Donalda Trampa zbijajući šale na račun njegove psihičke spremnosti za obavljanje predsedničke funkcije, preneli su američki mediji.

Bajden (81) je najverovatniji predsednički kandidat Demokratske stranke za ovogodišnje predsedničke izbore i suočiće se u novembru sa svojim republikanskim protivkandidatom Donaldom Trampom (77) u izbornom revanšu.

– Jedan kandidat je isuviše star i mentalno nesposoban da bude predsednik, a drugi kandidat sam ja – našalio se Bajden.

Potom se, međutim, uozbiljio kada je optužio Trampa “za uništavanje ekonomije” 2020. godine i da je osramotio Ameriku u svetu.

– Voleo bih da je i to bila šala, ali nije – rekao je Bajden, prenosi “Politiko”.

Kako navode američki mediji, Bajden pokušava da se dodvori biračima kako bi povećao svoj nizak rejting i ublažio zabrinutost da je prestar da se ponovo nadmeće u trci za Belu kuću.

4 COMMENTS

  1. To sto je jedan kandidat star i mentalno nesposoban nije veliki problem,nego je problem u tome sto ce bas on pobijediti na americkim fer i demokratskim izborima.

  2. SRBIJA POLAKO ALI SIGURNO IDE U EU! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI MENJAJUĆI EVRE I DOLARE U RUBLJE I JUANE I TRAŽITI POSAO U rUSIJI I kINI I NARAVNO SEVERNOJ KOREJI. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. I SRBIJI JE NAJBOLJE DA PREĐE NA EVRO. ŠTO ĆE SE U BUDUNOSTI SIGURNO I DOGODITI.

  3. Odkako je bajden na vlasti ekonomija cveta bas se mnogo potrudio cjene stanova skocile i goriva vise od 100%a sve ostalo 80% zdravstveno osiguranje sa250$ otislo na 890$ prosecne plate ostale iste pretvorio srednju klasu siromahe koji nemaju vise ni za kifle dok se on i ostali pajtosi bore koce vise uzeti infeastruktura se raspada dok oni daju pajtosima bilione za nauruzanje pravo nam je preporodijo ekonomiju nebime iznenadlo da izbije gradzanski rat za5 godina

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here