Instagram/Printscreen

Kontroverzni Jutjuber Baka Prase ponovo je u žiži javnosti, nakon što se u rijalitiju “Zadruga” pokrenula priča o njegovoj navodnoj aferi sa učesnicom iz Hrvatske Paulom Hublin. Lepa zadrugarka tvrdila je da je bila u njegovom stanu, ali da nisu bili intimni, uprkos tome što je on, kako kaže, navaljivao, dok on kaže suprotno.

I dok čitav region i dalje bruji o njihovom odnosu, jutjubera je zadesila nova afera – reč je o onoj sa seksi prodavačicom voća iz Hrvatske Kristinom Mandarinom, o kojoj je zbog atraktivnog izgleda danima brujao region.

Kristinu su svojevremeno povezivali sa Bakom, a ona se sada oglasila tim povodom, te to nazvala “najskandaloznijim trenutkom godine” kada je ona u pitanju.

– Najskandalozniji trenutak ove godine bio mi je kada su me ljudi povezivali s Bakom Prasetom, samo zbog vožnji u njegovom Lambordžiniju. To je suludo, mi nemamo nikakve veze jedno s drugim – rekla je Kristina.

Podsetimo, detalje odnosa između Paule i Bake nismo znali sve dok zadrugarka nije ustala i rekla u popularnoj rijalitiju šta je imala sa jutjuberom i time šokirala sve.

Instagram

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here