Barometru pao pritisak

0

 

Turnir je protekao u najboljem redu, a krenuo je tako, što su se posle prvog dana formirale dve grupe od po šest ekipa, koje su igrale svaka sa svakom.

 

Posle ovog, još jednog filtera, po dva najbolja tima iz svake grupe plasirala su se u polufinale. U prvom polufinalnom meču, ekipa Barometra bila je bolja od "Svetog Save", ali tek posle izvođenja penala (6:5) – u regularnom delu meča bilo je 1:1. U drugom polufinalu Diskoteka Estrada bila je ubedljiva protiv Fudžija – 3:0.

Sama završnica turnira krenula je utakmicom za treće mesto: "Sveti Sava" pobedio je Fudži, posle penal – raspleta, 1:1-3:2. A u finalu, viđena je žestoka borba za naslov najboljeg, više znanja i živaca imali su momci iz ekipe Diskoteka Estrada koji su pobedili Barometar sa 2:1. Samo sekund pre kraja utakmice, dosuđen je penal za Barometar, bila je to velika prilika za izjednačenje i sasvim neizvesnu završnicu, ali izvođač najstrože kazne promašio je ceo gol…

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Aleksandar Umljenović iz pobedničke ekipe, a najuspešniji između stativa bio je golman Miroslav Bodražić iz Barometra, kao i prošle godine. pehar za fer-plej dobila je ekipa Auto parka.

Gradonačelnik na licu mesta

 

Ceremoniji predaje pehara i nagrada najboljim ekipama i akterima turnira, prisustvovali su gradonačelnik Volfurta, gospodin Hristijan Nater i pravoslavni sveštenik, otac Darko Knežević. Uopšte, organizacija turnira, ali i pratećih sadržaja bili su na visokom nivou. Za to su se brinuli članovi uprave Ravne Gore, na čelu sa predsednikom Slobodanom Bubićem, a posao oko kuhinje i servisa završili su Ilija timić, Bojana i Silvana Ignjatović, Danijela Romić, Verica Mihajlović…

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here