Marion Bartoli

Francuskinja Marion Bartoli je nekada bila i sedma igračica planete, a bez ikakve dileme joj je uspeh karijere titula na Vimbldonu 2013. godine.

Komentarisala je za srpske medije da li je rivalstvo Đokovića i Nadala (30-29) najveće u istoriji muškog tenisa. Nijedna dva igrača u istoriji nisu igrala češće jedan protiv drugog, a pogotovo ne u toliko finala.

– Jedan od najvećih, sigurno. Možete da uključite i Rodžera tu, jer su igrali toliko puta, ali sigurno je da teško da može bolje od Novaka i Rodžera ovde 2019. ili Rafe protiv Rodžera ove 2008, ili Novaka protiv Rafe… Samo ako se njih trojica takmiče jedni protiv drugih, to su najbolji mečevi koje možemo da gledamo – pojasnila je Bartoli.

Igrala je u dublu i sa Zimonjićem, a otkrila je zbog čega je bila zadovoljna što joj je Vimbldon izabrao baš ovog partnera u mečevima bivših igrača.

– Vimbldon je podelio parove, ali smo baš srećni što igramo zajedno. Nenada znam 20 godina, on je u Novakovom timu, a moj muž je najveći Novakov navijač ikada, tako da sve ide po planu. Ja sam mu rekla: “Ti radi sve, ja ću samo ponekad da pipnem lopticu i to će biti to!”. Samo želim da se zabavim na terenu, o tome se sada radi, više mi nije stalo do toga da se takmičim – rekla je Bartoli.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here