Medalja kao medalja je izuzetan uspeh, ostaje žal za finalom, rekao je selektor muške basket reprezenatcije Srbije Goran Vojkić.

Basketaši Srbije, osvajači bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju, danas su doputovali u Beograd.

– Mislim da smo zaslužili da igramo finale. Jedna utakmica loše odigrana nas je delila od toga – rekao je Vokić na konferenciji za medije po dolasku u Beograd.

Dejan Majstović kaže da je bronza uspeh.

– Otišli smo za željom da uzmemo zlato. Izgubili smo na način na koji nikad nisam odigrali. Ni u jednom segemntu nismo bili bolji od njih. I dalje ne znam kako smo tako loše odigrali. Smogli smo snage da uzmemo medalju, bronzana medalja je na kraju krajeva veliki uspeh – rekao je Majstorović.

Mihajlo Vasić zahvalio se na podršci koju su imali od javnosti.

– Turnir smo odigrali dobro, 90 pošto sve je išlo dobro do polufinala. Mislim da smo pokazali karakter u borbi za treće mesto – rekao je Vasić.

Bez obzira što je tim išao na zlato, Aleksandar Ratkov je zadovoljan učinjenim na OI.

– Zadovoljan sam bronzanom medaljom. Napravili smo veliku stvar. Finale koje smo želeli, nismo igrali, kvari celokupnu sliku. Na nama je da odemo korak ili dva dalje na Igrama u Parizu. Hvala na podršci, nadam se da smo sve obradovali, da smo nove šampione podstakli da izađu an teren i da za koju godinu zamene nas na ovom mestu – rekao je Ratkov.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime