youtube/ Sputnjik Srbija
Matija Bećković

Pesnik Matija Bećković pozvao je građane Crne Gore da u nedelju izađu na parlamentarne izbore, jer je, kako je poručio u izjavi Sputnjiku, ulog nikada veći – časna sudbina i budućnost Crne Gore.

Poruku Matije Bećkovića prenosimo u celosti:

– Reč je o izborima kakvih nije bilo, ne samo u istoriji Crne Gore. Na ovim izborima protivkandidat gospodinu Đukanoviću i njegovoj vladajućoj partiji ovoga puta je Sveti Vasilije Ostroški, a s njim i Sveti Petar Cetinjski i Sveti Arsenije Ždrebaonički i Sveti Stefan Piperski. A sa njima Sveti Sava i hiljade oltara Srpske pravosloavne crkve – rekao je Bećković i dodao:

– Zato, ko god čuje srce u prsima, valja da izađe na ove izbore. Ulog je veći nego ikad. U pitanju je obraz, čast, ponos, istina, savest, sudbinai budućnost Crne Gore. Glasačkim listićima odbranimo svetinje i svetinju Crne Gore – poručio je Bećković.

4 COMMENTS

  1. Милина је видети кад се Титови, даровити, пионири рођени 29 новембра, на дан републике, окрећу српским светитељима и не враћају се у “Црну Гору” да не би (по Ђукановићу) остали крпе по Србији.

  2. Kakvo je ovo lupetanje, kad tako moram da kazem. I ako Milo pobedi sta ce onda Matija da kaze da je Milo jaci od Boga i Vasilija. Matija ovu pricu prica od 2012 kada je rekao da je zapad okrenuo ledja Milu, pa je ponovio istu pricu 2016 pa onda opet 2018 na predsednickim izborima. A Milo vlada li vlada.

  3. Došlo je vreme u kome svaki narod mora konačno opredeliti svoju sudbinu ,svoju slobodu i mir zbacivanjem i iskorenjivanjem diktatura i diktatora u svojoj državi…namnožili su se i previše su siti,napiti i besni i nažalost podržani ne od svog naroda već od stranih moćnika kojima ljudski život(osim njihovog )ništa ne znači.

  4. Vrlo je moguće, da je Milo jači od Boga, ali samo privremeno, jel se Bog ne može porediti ni sa kim. Bog je sve u svemu, početak i kraj, alfa i omega. Gospod Isus Hristos je rekao da “ko voli ovaj svet, voli i kneza ovoga sveta. A knez ovoga sveta je đavo i sotona”. Tako da oni koji su sluge kneza ovoga sveta su jači i vladaju ovim svetom do Gospodnjeg drugog dolaska. To bi trebao naš Veliki pisac Bećković, kao hrišćanin da zna.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here