Instagram
Ivana Stamenković Sindi

Ivana Stamenković Sindi smatra da mlade devojke ne bi trebalo da u toj meri idu na estetske korekcije, i da se često preteruje.

Bivša članica grupe “Models” privlači pažnju atraktivnim izgledom. Uprkos korekcijama koje danas radi, ranije nikako nije mogla da ide pod nož.

– Mislim da su one sa 15, 16, 17 godina prelepe i da samo treba da neguju svoju prirodnu lepotu. Nije lepo kada se pretera sa tim estetskim zahvatima, ali to je opet stvar ličnog ukusa, možda neko voli baš tako da izgleda, plastično. Po mom ukusu to nije, jer sam se bavila modelingom i nama je tada bilo zabranjeno i da pumpamo usta ili da, na primer, menjamo nos – izjavila je Sindi, pa otkrila da se ćerka sve više okreće ka svojim vršnjacima, što je starija.

– Uglavnom provodim slobodno vreme sa ćerkom, sa njom najviše volim da budem. Mada, ona raste, tako da je krenula da izlazi sa svojim društvom, pa mi kaže: “Mama, pa neću ja sa tobom toliko da izlazim ili da provodim vreme”. Vidim neke svoje osobine u njoj. Iskrena je, dobar je prijatelj, lojalna je, zaista je divna devojčica. Ne želim ništa da joj namećem, želim da sama odluči sve, kao i da prođe kroz sve u životu i nauči šta je dobro, a šta loše. Naravno da ću ja uvek da je posavetujem ali na njoj je da sve proživi i stekne iskustvo – ispričala je Ivana.

Može neko da se skine, ali u granicama

– Generalno ne obraćam pažnju na ružne komentare, jer će uvek postojati ljudi koji će vas voleti i kojima nećete biti okej. U javnom životu sam navikla da ima i pozitivnih i negativnih komentara, ali ako žena vodi računa o sebi, ako je zgodna i ukusno obučena, a ne degutantno… Ja sam za to da se skine, ali u granicama – ističe Sindi, prenosi Blic.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here