Bogdanov ponovo u akciji!

0

Bogdanov, poznat po neredima tokom utakmice Italije i Srbije u Đenovi 2010. godine, ušao je preksinoć bez problema na stadion pošto, saznaju "Vesti", uprkos presudama i kaznama, nema zabranu ulaska.

– Bogdanov, koji je crnim slovima upisao reprezentaciju Srbije na evropsku fudbalsku mapu, ušao je bez problema na stadion jer i pored svega što je uradio, nema zabranu prisustvovanja utakmicama. I da ima, redarska služba na utakmicama koja kontroliše ulaz na stadion, prema Zakonu o zaštiti podataka o ličnosti, nema informacije o osobama kojima je zabranjen ulaz. Čak i da mu je zabranjeno da dolazi na stadione, redari o tome ne znaju ništa i ne mogu da ga spreče. Taj propust u zakonu omogućava huliganima da rade šta hoće i da i dalje prisustvuju utakmicama – rekao je izvor "Vesti" iz Fudbalskog saveza Srbije.

Povodom ovog slučaja "Vesti" su kontaktirale i generala Milivoja Mirkova, komesara za bezbednost FSS, koji nam je potvrdio da ovaj problem i dalje postoji.

– Godinama upozoravam na to da mi kao FSS ne možemo da sprečavamo nikoga da uđe na stadion jer nemamo podatke kome je zabranjen ulaz. Tako je bilo i u ovom slučaju, a koliko znam, Bogdanovu nije zabranjen pristup stadionima – kaže Mirkov za "Vesti".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here