Bolesnu ljubomoru “izlečio” čekićem?

0

Ljubav krenula po zlu: Domeniko i Hilda
 

Kako nezvanično saznajemo, Luinovićeva je planirala letovanje u Crnoj Gori sa jednim prijateljem, a ne sa Domenikom D, što je verovatno kap koja je prelila čašu. Nesrećna žena sahranjena je prekjuče u rodnom selu Vilići pod Pljevalja u krugu porodice.
 

Pretnje ubici na Fejsbuku

Rodbina i prijatelji Luinovićeve ne mogu da veruju da je više nema. Ljuti zbog načina na koji je skončala život, pretnjama i porukama mržnje na Fejsbuku izražavaju bes prema Dominiku D. koji joj je, kako kažu, prekratio život u najlepšim godinama.

Tokom istrage i posle hapšenja Domenika D. saznalo se da je ovu kozmetičarku, koja je iza sebe ostavila trogodišnju ćerku, ubio najverovatnije 9. ili 10. jula. Policija je u njen stan ušla tek posle sedam dana, kada su rodbina i prijatelji žrtve prijavili kako danima ne uspevaju da dođu u kontakt sa njom.

Za to vreme Domeniko D. mirno je provodio vreme u Frankfurtu, sve dok ga policija u sredu nije uhapsila u njegovom stanu. Od početka istrage policija je najviše sumnjala da je on ubica i držan je pod prismotrom u slučaju da pokuša bekstvo. Priveden je kada je prikupljeno dovoljno dokaza. Posle nekoliko sati saslušanja i suočavanja sa dokazima, priznao je u policiji zločin.

Kako nezvanično saznajemo, Hilda je u poslednje vreme zbog bolesne ljubomore i posesivnosti počela da izbegava Domenika D. sa kojim se zabavlja od februara ove godine, kada su vezu objavili na svojim statusima na Fejsbuku. Sve do 10. jula na njihovim profilima moglo se videti desetine zajedničkih fotografija i poruka ljubavi.

 

Ubica je ispod jedne njihove zajedničke fotografije napisao "Moja žena Hilda, nikada više u ovom životu neće od mene doživeti ništa loše". Nekoliko dana kasnije je ubio udarcima čekićem i prerezao vrat.

Luinovićeva se često svađala sa Domenikom D. koga neretko nije htela da pusti u stan. Na dan ubistva ušao je u njen apartman i nakon svađe udario je nekoliko puta čekićem po glavi, a onda dok je još davala znake života, britvom prerezao grlo. Potom je pobegao i oružje korišćeno u ubistvu bacio u različite kante za otpatke.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here