M. N.
Napadi Orlova su bili bezopasni

Fudbaleri Springvejl Belih orlova su na otvaranju nove sezone u Trećoj premijer ligi u Viktoriji pretrpeli težak poraz od Boks Hila – 5:1 (3:1).

Posle ranog vođstva, srpskom timu ništa nije polazilo za rukom, što nije nimalo ohrabrujuće za sve u redovima kluba iz Springvejla.

Orlovi su poveli već u 3. minutu, golom Brejdija Kvina. Međutim, nisu se čestito ni obradovali vođstvu, a domaćin je već uzvratio. Tek nešto više od 60 sekundi kasnije, Boks Hil je došao do izjednačenja, što je domaćima ulilo veliko samopouzdanje, a Orlove potpuno destabilizovalo.

Usledili su golovi u 20. i 32. minutu, pa je već na poluvremenu bilo jasno da su šanse za povoljan ishod minimalne po srpski tim. Tome u prilog ide i činjenica da je domaćima sve išlo od ruke.

Uputili su ukupno osam šuteva na gol Springvejla i pet puta tresli mrežu.

Realno, odnos snaga na terenu baš i ne odgovara rezultatu, ali sportska sreća je bila naklonjena domaćinu, a potpuno zaobišla Orlove.

Izabranici trenera Artura Kiričijana nisu stvorili mnogo dobrih prilika, a i kada su bili u šansi realizacija bi izostala.

Trener Kiričijan je izveo tim: Camuranis, Grujić (Nkondogoro 66’), Karać (Namdar 75’), Podaridis, Lujić (Lojanica 75’), Husaini, Kubenko, Nkondogoro, Kecojević, Kvin, Latsis (Nikolić 90’), Zahidi.

Predigra mladih timova nije odigrana zbog lošeg terena.

Idućeg petka od 20.30 časova Orlovi u u derbiju kola igraju protiv Preston Lajons Makedonije. Meč se igra u Srpskom sportskom centru u Springvejlu, a predigra mladih timova je od 18.15 minuta.

NPL 3 Viktorija

Rezultati 1. kola: Sanšajn Igls – Preston Lajons Makedonija 1:2, Melburn Viktori – Vitlsi Rejndžis 1:1, Melburn Siti – Davton 1:1, Balarat Siti – Džilong Makedonija 1:0, Vestern Junajted – Nanavading Siti 3:0, Boks Hil Junajted – Springvejl Beli orlovi 5:1.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here