Borča: 13 đaka primljeno u bolnicu zbog stomačnih tegoba

0

Foto: Ilustracija

"Trenutno pregledamo jedanaestoro dece, ali najverovatnije nijedno od njih neće biti primljeno u bolnicu jer je reč o lakšim stomačnim tegobama, izazvanim najverovatnije trovanjem hranom", rekao je agenciji Beta portparol Instituta Radoje Simić.

 

U Bolnici "Dr Olga Popović Dedijer" trenutno se nalazi dvoje dece iz Osnovne škole "Stevan Sremac", koja su takođe primljena zbog stomačnih tegoba.

 

"U našu bolnicu je tokom noći primljen jedan dečak zbog povraćanja, koji prima infuziju, ali je u dobrom opštem stanju. Ne znamo da li je reč o trovanju. U dnevnoj bolnici je na opservaciji jedna devojčica koja je danas primljena zbog mučnine, bolova u stomaku i opšte uznemirenosti, ali njeno stanje ne zahteva bolničko zadržavanje", rekao je Beti načelnik bolnice "Dr Ogla Popović Dedijer" Vojislav Lekić.

 

U Osnovnoj školi "Stevan Sremac" u Borči agenciji Beta je rečeno da se još ne zna koji je uzrok stomačnih problema dece, kao i da je direktorka te obrazovne ustanove otišla u Institut za majku i dete kako bi saznala o čemu je reč.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here