EPA/DAVID SWANSON
Bred Pit

Još od razvoda sa Anđelinom Džoli, Bred Pit nema zvaničnu devojku, uprkos brojnim spekulacijama i govorkanjima, ali izgleda da su sada stvari najbliže tome da holivudski glumac i definitivno ima novu ljubav!

Nakon tračeva da Pit planira da se pomiri sa bivšom ženom Dženifer Aniston, te nagađanja o prirodi njegovog odnosa sa koleginicom Alijom Šouket, sada svetski mediji pišu da je njegova izabranica lepa Nemica Nikol Poturalski.

View this post on Instagram

Working mood all day ??

A post shared by Nico (@nico.potur) on

Paparaco fotografije svedoče o ovom spoju… Naime, 56-godišnji glumac fotografisan je kako sleće privatnim helikopterom na jug Francuske, gde će odsesti na imanju zamka Miraval, i to u društvu gore pomenute dame.

Uprkos činjenici da su oboje nosili maske, njihov dolazak nije promakao paparacima, a novinarima je pošlo za rukom da u rekordnom roku saznaju sve o životu ove devojke.

View this post on Instagram

Soon???

A post shared by Nico (@nico.potur) on

Zanimljivo je da se na sve strane čuju i komentari da izgleda kao mlađa sestra Anđeline Džoli, zbog krupnih plavih očiju i punih usana.

Inače, ova lepotica je rođena u nemačkom gradiću Bergkame, ali već godinama živi u Berlinu, a poljskog je porekla. Manekenstvom se bavi desetak godina, ali je posvećena obrazovanju – dovoljno je reći da tečno govori nekoliko svetskih jezika!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here