Bregović završio pesme za Evrosong

0

Radio bez honorara: Goran Bregović

 

Tokom vikenda čuveni muzičar održaće sastanak sa čelnim ljudima Javnog servisa RTS na kome će biti dogovoreni detalji oko organizacije kastinga na koji će Brega pozvati desetak pevača.

 

On se nije izjašnjavao o medijskim spekulacijama o mogućim kandidatima, svestan da bi pominjanje bilo kog pevača podiglo dodatnu tenziju i medijsku prašinu.

 

Bregović je istakao da je pesme uradio za džabe i da će nastojati da se izaberu mlađi interpretatori, zato što smatra da je "Evrosong" takmičenje za mlade.

Kako spekulišu beogradski mediji, RTS smatra da su najbolji izbor Emina Jahović, Ana Nikolić i Milan Stanković, dok Bregović razmišlja da pozove Tijanu Dapčević, Aleksandru Radović i Jelenu Tomašević.

 

Ko će od pevača i zaista otputovati u Norvešku gde će predstavljati Srbiju ove godine na "Evrosongu", odlučiće SMS glasanjem gledaoci u specijalnoj emisiji koja će biti na programu RTS-a 28. februara.

 

 Nikad više

 

U medijima se poslednjih dana spekulisalo i o, eventualnom, učešću Zdravka Čolića, koji je obnovio saradnju sa Goranom Bregovićem. Međutim, legendarni pevač koji u Londonu završava novi album rekao je da poziv ne bi prihvatio i da nikad više neće učestovati na "Evrosongu". On je , da podsetimo, 1973. godine predstavljao tadašnju Jugoslaviju i osvojio je 15. mesto na takmičenju u Luksemburgu.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here