Britanska štampa: Đoković je iscrpljen

0

"Tajms" navodi da je Soderling, koji je pobedio sa 7:6, 6:1 Đokovića doveo na ivicu suza i da se na srpskom teniseru videlu da ga je porazilo njegovo prekomerno izgaranje.

Uticajni britanski dnevnik ocenio je i da bi čelnici Svetske teniske asocijacije (ATP) trebalo da razmisle o kontraproduktivnom 11-mesečnom kalendaru.

 

"U strahu da mu mesto na listi ne preotme Endi Mari, Đoković je u poslednja dva meseca igrao na brojnim turnirima, što je bez sumnje rešenost kojoj se nema šta osporiti, ali ga je na kraju porazilo njegovo prekomerno izgaranje”, primetio je novinar „Tajmsa”.

„Dejli Telegraf” je konstatovao da je Đoković delovao premoreno, pregaženo i na ivici snage.

 

"Dok se Šveđanin smejao i oduševljeno pesnicom udarao po vazduhu, Đoković je kipteo od besa. Raspoloženje srpskog tenisera bilo je daleko mračnije od jarko crvenih čarapa i majice koje je nosio”, navodi se u tekstu.

 

"Đoković je bio premoren, pregažen i na ivici snage. Izgledao je zaista kao čovek koji je odigrao devedeset šesti meč u sezoni. U drugom setu povremeno je ostavljao utisak da nema snage ni reket da podigne”, dodaje se u tekstu „Dejli Telegrafa”.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here