Tanjug
Ana Brnabić

Poverenica Srpske napredne stranke (SNS) za grad Beograd Ana Brnabić rekla je danas da su huligani ponovo napali Mesni odbor stranke na Novom Beogradu u bloku 70.

Brnabić je navela da je obišla taj odbor čije su prostorije napadnute sinoć, kako bi članovima i aktivistima stranke pružila podršku i poručila im da “nisu sami”.

Ona je nakon današnjeg razgovora sa stanovnicima Ripnja podsetila da se u sredu, nakon protesta ispred Predsedništva Srbije dogodio napad na dva objekta MO SNS, i rekla da je napad na objekat u bloku 70 ponovljen sinoć.

– Danas sam obišla dva naša mesna odbora – jedan koji pripada opštinskom odboru Čukarica, mesni odbor Čukarička padina i na Novom Beogradu u bloku 70. Oba ta naša mesna odbora su nažalost bila meta napada huligana nakon protesta u sredu na Sretenje, na Dan državnosti, a onda ponovo i sinoć – rekla je Brnabić.

Ona je poručila da je SNS stranka običnih, pristojnih ljudi koja, kako je rekla, neće podleći pritiscima onih koji imaju “rezervnu državu” i koji članovima SNS prete nekim drugim državama.

– Ovo je Srbija, mi nemamo rezervnu državu. Borimo se i živimo za našu Srbiju i nastavićemo našu borbu za rezultate, za bolji kvalitet života i ta borba će za nas nastaviti da bude svakodnevna. Svaki dan ćemo učiniti sve da Srbija napreduje, a za to je preduslov da sačuvamo mir i stabilnost – poručila je Brnabić.

1 COMMENT

  1. SNS bi trebao da shvati, da se u Srbiji ne može orotiv naroda. Mnogo je kriminala u svim sferama zivota, koje kontrolise i koje je sebi podredila vlast.
    Trgovina Srpskih teritorija, gaženje ustava, zakona….
    Da ki ova ooliticka elita koja sve navedeno radi zna kolika je cijena Kosovo, Mačva, Pomoravlje,… Ne. Pojma oni nemaju. Zalijeoljeni su svojim bogatstvom i narodnim sirimastvom.
    Turska nije radila Srbiji o o sto ova vlast radi.
    Mnogo su se osilili. Ali, i kralj Aleksandar se bio, odnarodio. Pa mu nije dugo trajalo. A u Srpskoj istoriji, mnogo je vođa sa kojim se narod razračunao.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here