Brus Vilis želi dete sa 23 godine mlađom suprugom

0

Glumac je u braku sa 31-ogodišnjom manekenkom Emom Heming
 

"Ne bih se čudio da se to dogodi. Ne mogu da predvidim budućnost, ali sve je moguće. U braku sa Emom mi je divno. Jako smo sretni i pokušavamo da svaki slobodan trenutak provedemo zajedno", rekao je Vilis u intervjuu za nemački časopis “Bunte”.

 

Takođe je naglasio kako se ne boji da će njegova najstarija kći Rumer (21) koja je takođe ušla u glumačke vode ili druge dve kćeri Skout LaRue (18) i Talulah Bele (15) u budućnosti završiti u raljama Holivuda.

 

"Moja deca su jako pametna kad je u pitanju Holivud i razumeju taj svet puno bolje nego što sam ja kad sam bio u njihovim godinama. Odrasla su u malom gradu dok nisu navršila 12 ili 13 godina. Zato sada, kad žive u Holivudu vide ga onakvim kakav on zaista jeste. Shvataju iluziju i razlikuju stvarnost od fantazije", kazao je glumac.

 

Demi i Brus ostali su bliski nakon raspada svog 13-ogodišnjeg braka, a zvezda akcijskih filmova ne razume zašto je drugim ljudima to toliko čudno.

 

"Svi se dobro slažemo i zanimljivo mi je da su ljudi iznenađeni što smo ostali u tako dobrim odnosima. Ali to je zaista tako."
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here