Pixabay

Fudbaleri Cibalije izgubili su prijateljski meč od Pečuja u Mađarskoj 3:1, a u jednom trenutku utakmica je prekinuta zbog brutalne tuče Ultrasa (navijači Cibalije) i Mađara.

Navijači oba kluba upali su na teren i potukli se na centru. ​Korišćene su palice i razni drugi predmeti. Policija je privela 44 navijača iz Vinkovaca i 47 Mađara.

View this post on Instagram

Jucer ujutro smo se zaputili u Madarsku na gostovanje u Pecuh. Bilo nas je oko 45 ukupno sve je proslo mirno i na granici i u gradu nitko nas nije napadao mi smo isli navijali ulicama pa smo se zaputili na stadion… Na jednom semaforu nam je iz auta izletio momak i pokazao da ce nas zaklat tu smo znali da se sprema ludnica.. Dosli smo na stadion navijamo zajebavamo se nigdje policije zastitara ma nikoga.. Kada smo uocili s preke strane grupu od 50-ak madara kako idu prema terenu.. Madari nisu imali nikakve transparente ni obiljezja samo su odjednom dosli i uletili na teren tu smo se mi zaletili na njih i nastala je tucnjava na sredini terena.. Utakmica je bila prekinuta dok se sukob odvijao.. Nakraju kako to vec svi govore Ultrasi su izvukli deblji kraj dok su Madari pobjegli.. 7 madara je ostalo lezati na podu a mi smo im pomogli podigli ih pruzili ruku i nastavili dalje.. Moram napomenuti da je sukob bio fer islo se otprilike 50 na 50 sto su izjavili i madari.. Na kraju je privedeno 44 Ultrasa i 47 Madarskih navijaca… Ultras Vinkovci vs Mađari jučer (Cibalia – Pecs) prijateljska

A post shared by Ultra Pokret HR (@ultra_pokret_hr) on

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime